Unieke investering: percelen in nieuwe woonwijk in Tavira

Tavira - Val carangueijo (santa maria tavira)

Interesse?

€ 346.000

Percelen in nieuwe urbanisatie in de stad Tavira, met goede bereikbaarheid. De nieuwe urbanisatie ligt dicht bij het stadscentrum en alle voorzieningen en diensten. Het ligt ook dicht bij de Ria Formosa, de stranden van Ilha de Tavira en Cabanas de Tavira. Het winkelcentrum isop loopafstand te bereiken. De gehele residentiele zone bestaat uit kavels voor meergezinswoningen. De kavels voor eengezinswoningen zijn allemaal al verkocht. De maximale bouwoppervlakte en de inplantingsoppervlakte moeten worden gerespecteerd. Er is geen noodzaak om een vooraf vastgestelde architectuur te volgen, De kavels verschillen in afmetingen,en omvat de constructie van appartementgebouwen met 4 verdiepingen + kelder.

home

232 m²
layers

422 m²
pool

zwembad

Referentie
ST1102

omschrijving

Percelen in nieuwe urbanisatie in de stad Tavira, met goede bereikbaarheid. De nieuwe urbanisatie ligt dicht bij het stadscentrum en alle voorzieningen en diensten.
Het ligt ook dicht bij de Ria Formosa, de stranden van Ilha de Tavira en Cabanas de Tavira. Het winkelcentrum isop loopafstand te bereiken.

De gehele residentiele zone bestaat uit kavels voor meergezinswoningen. De kavels voor eengezinswoningen zijn allemaal al verkocht.

De maximale bouwoppervlakte en de inplantingsoppervlakte moeten worden gerespecteerd. Er is geen noodzaak om een vooraf vastgestelde architectuur te volgen,

De kavels verschillen in afmetingen,en omvat de constructie van appartementgebouwen met 4 verdiepingen + kelder.

Prijzen variëren van 346.000 euro tot 515.000 euro.

Interesse?

Kenmerken

Tuin
Zwembad
Energie certificaat: gratis

Interesse?

Referentie: ST1102

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden