Over ons

Door middel van een persoonlijke aanpak begeleiden wij u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis, een appartement, een bouwgrond of een interessante investering in de Algarve (Portugal).

Wij zijn 2 Belgen die mensen helpen bij de zoektocht naar hun eigen plekje in de Algarve (Portugal). Zoekt u een afgewerkt appartement of een woning die aan uw persoonlijke eisen voldoet, wij bieden u een uitgebreid assortiment. Bent u op een zoek naar een bouwgrond waarop u uw eigen huis wil laten bouwen?  Wij zoeken voor u de ideale plek om uw droom te kunnen verwezelijken.  

Naast de panden op onze site werken wij samen met een uitgebreid netwerk van partners waarvan u het aanbod hier niet altijd terugvindt.  Wij kunnen jullie dus veel meer panden aanbieden dan u vandaag hier terugvindt.  Contacteer ons dus zeker zodat wij u een gepersonaliseerd voorstel kunnen bezorgen.


Bij Immo Algarve kan u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding, hieronder verstaan wij het volgende:

* Wij beantwoorden per telefoon of per mail al uw vragen omtrent de panden of andere informatie die u wenst te ontvangen

* Op basis van uw criteria maken wij een selectie van woningen en/of appartementen die hiervoor in aanmerking komen.  

* Tijdens een persoonlijk gesprek overlopen wij deze eerste selectie met u en beantwoorden uw verdere vragen.

* Hierna kunnen wij overgaan tot een bezichtiging van de panden.  Wij begeleiden u ter plaatse waardoor u niet enkel kennis maakt met de woning maar ook met de omgeving, het klimaat, … waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt.  

* Tenslotte begeleiden wij u bij de aankoop van uw pand door de ondersteuning van een lokale advocaat.  Wij zorgen er samen voor dat alles voldoet aan de Portugese wetgeving zodat u onbezorgd van uw nieuwe aankoop kan genieten.


Wij kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten.


Gert & Jeroen