Over ons

Door middel van een persoonlijke aanpak begeleiden wij u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis, een appartement, een bouwgrond of een interessante investering in de Algarve (Portugal).


Wij zijn Belgen die andere Belgen helpen bij de zoektocht naar hun eigen plekje in de Algarve (Portugal). Zoekt u een afgewerkt appartement of een woning die aan uw persoonlijke eisen voldoet, wij bieden u een uitgebreid assortiment.Bent u op een zoek naar een bouwgrond waarop u uw eigen huis wil laten bouwen?  Wij zoeken voor u de ideale plek om uw droom te kunnen verwezelijken.  

Bij Immo Algarve kan u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding, hieronder verstaan wij het volgende:

* Wij beantwoorden per telefoon of per mail al uw vragen omtrent de panden of andere informatie die u wenst te ontvangen

* Op basis van uw criteria maken wij een selectie van woningen en/of appartementen die hiervoor in aanmerking komen.  

* Tijdens een persoonlijk gesprek in België overlopen wij deze eerste selectie met u en beantwoorden uw verdere vragen.

* Hierna kan u overgaan tot een bezichtiging van de panden.  Wij begeleiden u ter plaatse waardoor u niet enkel kennis maakt met de woning maar ook met de omgeving, het klimaat, … waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt.  

* Tenslotte begeleiden wij u bij de aankoop van uw pand door de ondersteuning van een lokale advocaat.  Wij zorgen er samen voor dat alles voldoet aan de Portugese wetgeving zodat u onbezorgd van uw nieuwe aankoop kan genieten.


Vindt u op onze website niet onmiddellijk het gewenste appartement of de geschikte investering waarnaar u op zoek bent, contacteer ons rechtstreeks zodat wij voor u een gepersonaliseerd voorstel kunnen uitwerken.

Wij kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten.