Partners

U vindt hier enkele interessante links die u verder kunnen helpen tijdens uw bezoek aan Algarve (Portugal).

Zalig Algarve te huur

Wij zijn 9 bevriende Belgen met elk een vakantiewoning te huur in Algarve, Portugal.
Op deze website bundelen we onze krachten. De elf vakantiehuizen zijn apart te huur en hebben allemaal een zwembad. Gewoon zalig zo een weekje (of langer) in uw eigen villa, landhuis, of appartement met zwembad zonder zorgen alleen maar zon, zee, terrasjes, shops, restaurantjes, golfbanen, prachtige natuur, kortom genieten ! Onze huizen zijn ook zeer aantrekkelijk om te overwinteren in Algarve.

Meer info te vinden op de website www.zaligalgarvetehuur.be.

Camarim - Architectenbureau

Vasco Matias Correia en Patrícia Sousa hebben in 2007 Camarim opgericht met de ambitie om ruimtelijke oplossingen te creëren die uw leven eenvoudiger maken.

Elk project wordt benaderd vanuit het oogpunt van de klant. Ze werken nauw samen met de ingenieurs, de bouwbedrijven en de lokale authoriteiten  gedurende het hele proces teneinde uw droomhuis te realiseren.

Vandaag wordt hun werk in wereldwijde magazines, documentaires… beschreven. 

Dit is het resultaat van hun energie die zij investeren in het concept en de details van al hun projecten.

Meer informatie vinden jullie terug op hun website www.camarim.pt

Farmhouse of the palms

Deze uitzonderlijke B&B in Sao Bras de Alportel wordt gerund door Belgen en is perfect gelegen om de Algarve (Portugal) te ontdekken.

Meer informatie vinden jullie terug op hun website www.farmhouseofthepalms.pt

Ninho

Wil je een rustige en centraal gelegen locatie om te verblijven tijdens uw zoektocht naar een geschikte woning in de Algarve, aarzel dan niet om even contact op te nemen met Quinta O Ninho. 

Deze zeer rustige gelegen B&B in Monchique is uw ideale uitvalsbasis om in de Algarve  verschillende panden te bezoeken.  Woorden als “stilte, natuur, rust en gastvrijheid” krijgen hier een extra dimensie.  De centrale ligging –op korte afstand voor zowel de zuid- als de westkust- is een extra troef !   

Bezoek een keer hun website: www.ninho.be  


Gunther's restaurant

Gunther's restaurant is een gezellige plek waar je uitstekend kan tafelen.