Ultra moderne villa in aanbouw met 180° zeezicht in Albufeira

Albufeira

Interesse?

€ 3.850.000

Op één van de meest gewilde locaties van de Algarve wordt deze moderne DESIGN VILLA gebouwd met 180° vrij zeezicht. De villa beschikt over het meest geweldige uitzicht op zee en de Marina van Albufeira. Door de hogere ligging op een heuvel is het uitzicht echt fenomenaal! De villa is reeds in aanbouw en kan in 2020 opgeleverd worden. De locatie is geweldig; met 5 á 10 minuten bent u op de diverse prachtige zandstranden die deze regio biedt, zoals Arrifes, São Raphael, Galé en Salgados strand. Ook bent u in 5 minuten in het oude centrum van Albufeira met een grote keuze aan winkels, bars en restaurants.

home

474 m²
layers

1750 m²
hotel

4 kamers
hot_tub

4 badkamers

Referentie
SVP848-B

omschrijving

Op één van de meest gewilde locaties van de Algarve wordt deze moderne DESIGN VILLA gebouwd met 180° vrij zeezicht. De villa beschikt over het meest geweldige uitzicht op zee en de Marina van Albufeira. Door de hogere ligging op een heuvel is het uitzicht echt fenomenaal! De villa is reeds in aanbouw en kan in 2020 opgeleverd worden.

De locatie is geweldig; met 5 á 10 minuten bent u op de diverse prachtige zandstranden die deze regio biedt, zoals Arrifes, São Raphael, Galé en Salgados strand. Ook bent u in 5 minuten in het oude centrum van Albufeira met een grote keuze aan winkels, bars en restaurants.

Deze ULTRA MODERNE villa heeft een zeer bijzonder design. Deze toonaangevende architect is beroemd om zijn geweldige, futuristische bouwstijl. Het is een UNIEKE kans op een GEWELDIGE locatie. Het perceel is 1,750 m², het constructie oppervlakte 552 m² en het woonoppervlakte is 474 m².

De villa bestaat uit begane grond, eerste etage en souterrain. Er zijn 4 en-suite slaapkamers, een riante living met fenomenaal uitzicht en dubbel hoog plafond, een luxe keuken, 4 luxe badkamers en het souterrain beschikt over een garage en aparte ruimte welke als gym of games room bijvoorbeeld gebruikt kan worden. De villa zal onder andere beschikken over vloerverwarming en airconditioning. Er wordt een zwembad gerealiseerd en de tuin wordt geheel aangelegd.

De villa wordt opgeleverd met alle LUXE die u kunt bedenken. Het materiaalgebruik is van hoogwaardige kwaliteit.
De ontwikkelaar heeft reeds projecten afgerond met vergelijkbare kwaliteit waardoor het mogelijk is dat we u bij een bezichtiging naast een bezoek aan de villa welke in constructie is, ook een reeds opgeleverde villa kunnen laten zien zodat u de kwaliteit van oplevering kunt zien.

Indien u een bezichtiging wenst, bel of e-mail ons, dan plannen we een afspraak in.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: SVP848-B

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden