Ruïne gelegen in de buurt van São Brás de Alportel

São Brás de Alportel

Interesse?

€ 160.000

Perceel van 2.518 m² met een ruïne van 159 m² gelegen aan de rand van São Brás de Alportel. Op ongeveer 1 km afstand van een restaurant, op 3 km afstand van het centrum van São Brás met alle voorzieningen en op slechts 150 mtr afstand van een lokaal café. De ruïne is georiënteerd naar het zuiden en is toegankelijk via een geasfalteerde weg.

home

159 m²
layers

2518 m²

Referentie
ST1491

omschrijving

Geweldige kans om deze ruïne te kopen en uw droomhuis in het zonnige Algarve te bouwen.

De ruïne is in zeer slechte staat en de meeste muren zijn ingestort, met een geregistreerde oppervlakte van 159m² en een totale perceelgrootte van 2.518m².

De ruïne is georiënteerd naar het zuiden, een deel van het land is ervoor gelegen, een groot deel aan de achterkant (noordgericht) en een gedeelte van het terrein ligt aan de westkant. De toegang tot het terrein en de weg er naartoe is eveneens aan deze zijde.

Op de hoofdweg zijn er voorzieningen zoals leidingwater en riolering die kunnen worden aangesloten bij het bouwen van uw huis.

Deze ruïne ligt aan de rand van de stad São Brás de Alportel. Er zijn enkele huizen in de buurt in de omgeving.

Op ongeveer 1 km afstand bevindt zich een restaurant, op 3 km afstand ligt het centrum van São Brás met alle voorzieningen en op slechts 150 meter afstand is er een lokaal café gelegen.

De toegang is via een geasfalteerde weg.

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST1491

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden