Restaurant / snack Faro Estoi

Faro - Estoi

Interesse?

€ 750.000

Prachtig historisch gebouw bestaande uit 2 zelfstandige appartementen en een restaurant op de begane grond. Dit prachtige gebouw is gelegen net buiten de muren van het paleis van Estoi welke geheel gerestaureerd is wordt gerund als een Pousada (hotel). Het restaurant op de begane grond tel 45 plaatsen en beschikt over een prachtig origineel gewelfd plafond en een overvloed aan charme en karakter. Elk van de appartementen is ruim en voorzien van een kleine, volledig ingerichte keuken, lichte en moderne badkamer, een ruime woonkamer en een grote slaapkamer op de mezzanine verdieping (vide). Beiden hebben grote terrassen en het bovenste appartement heeft uitzicht over de daken / landschap en de zee.

home

327 m²
layers

149 m²
hotel

4 kamers
hot_tub

3 badkamers

Referentie
SINV229

omschrijving

Prachtig historisch gebouw bestaande uit 2 zelfstandige appartementen en een restaurant op de begane grond. Dit prachtige gebouw is gelegen net buiten de muren van het paleis van Estoi welke geheel gerestaureerd is wordt gerund als een Pousada (hotel).
Het restaurant op de begane grond tel 45 plaatsen en beschikt over een prachtig origineel gewelfd plafond en een overvloed aan charme en karakter.

Elk van de appartementen is ruim en voorzien van een kleine, volledig ingerichte keuken, lichte en moderne badkamer, een ruime woonkamer en een grote slaapkamer op de mezzanine verdieping (vide). Beiden hebben grote terrassen en het bovenste appartement heeft uitzicht over de daken / landschap en de zee.

Interesse?

Kenmerken

Alarm systeem
Airconditioning
Terras
Balkon
Energie certificaat: C

Interesse?

Referentie: SINV229

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden