Prachtige B&b met 8 kamers en 9 appartementen in de Golden Triangle

Loulé - Quarteira

Interesse?

€ 3.000.000

In de Golden Triangle van de Algarve staat deze mooie B&B met vele mogelijkheden. De B&B en de appartementen staan in 1 straat op een privé-terrein. Dit alles is te vinden in Fonte Sante, naast de Alsakia Village en de zigeunermarkt achter Quinta do Lago.

home

1003 m²
layers

5000 m²
hotel

30 kamers
hot_tub

25 badkamers

Referentie
SVP1571

omschrijving

De B&B
Deze bestaat uit 7 tweepersoonskamers, 1 driepersoonskamer, 8 badkamers, 1 keuken en 1 eetzaal. De huidige eigenaar gebruikt het alleen in het hoogseizoen en in de winter is het verblijf gesloten. Dit heeft te maken met de leefstijl van de Portugese bevolking, Indien u het verblijf het hele jaar door open heeft, valt er natuurlijk meer inkomsten te genereren.
Zoals u kunt zien op de foto´s, is het verblijf goed onderhouden waardoor u geen onderhoud hoeft te plegen voordat u aan de slag kunt. Deze B&B loopt zeer goed vanwege een aantal zaken zoals: de bekendheid, de locatie, de service van het huidige personeel en de uitstraling.
Het zwembad en de bar zijn eveneens goed onderhouden. Hier wordt momenteel broodjes, koffie en onder andere cocktails geserveerd om de gasten te vermaken, net als een muziekje op de achtergrond.

De appartementen:

Appartement 1: bestaat uit 1 slaapkamer en 1 badkamer

Appartement 2: bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers

Appartement 3: bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers

Appartement 4: is een studio met 1 badkamer

Appartement 5: bestaat uit een gezinsstudio met 2 kamers en 1 badkamer

Appartement 6: bestaat uit 2 slaapkamers met 1 badkamer

Appartement 7: bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers

Appartement 8: bestaat uit 1 grote tweepersoons slaapkamer met 2 badkamers en in dit appartement bevindt zich nog een grote 1 slaapkamer met 1 badkamer

Appartement 9: bestaat uit 4 slaapkamers, 3 badkamers, een balkon, een garage, een wasruimte en een fitnesruimte

Quarteira is zeer geliefd vanwege de mooie stranden, de veiligheid, maar vooral om de locatie. Het is 5 minuten rijden van Vilamoura, waar een van de beste golfbanen zijn van de Algarve, 5 minuten van het beroemde Quinta do Lago, 15 minuten van Loule, wat bekend staat om zijn kastelen en 30 minuten van Faro Airport.

Met deze B&B heeft u alles in de hand om een goed lopend bedrijf te starten. Daarnaast, kunt u de appartementen gebruiken om te verhuren aan zowel vakantiegangers, die wat meer privacy willen als voor het lokale volk wat permanente huisvesting nodig heeft. Omdat dit alles bij elkaar in 1 straat staat, heeft u geen last van de buren of andersom.

Als u wilt investeren in iets nieuws waar zowel u, de vakantiegangers en het lokale volk baat bij hebben, dan bent u hier aan het juiste adres.

Interesse?

Interesse?

Referentie: SVP1571

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden