Perceel met project voor nieuwe moderne villa's net buiten São Brás de Alportel

São Brás de Alportel

Interesse?

€ 450.000

Unieke kans om dit perceel met project voor twee villa's met zwembad te kopen, gelegen op 5 minuten van het centrum van São Brás de Alportel. Er zijn twee percelen te koop, elk met een vraagprijs van 450.000 euro. Het project bestaat uit twee vrijstaande villa's met zwembad, elke villa is verdeeld over twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, woonkeuken, garage met ruimte voor twee auto's en een groot terras met zwembad en tuin.

layers

1350 m²

Referentie
ST1479-A

omschrijving

Unieke kans om dit perceel met project voor twee villa's met zwembad te verwerven, gelegen op 5 minuten van het centrum van São Brás de Alportel.
Het perceel is gelegen in een rustige omgeving, met buren in de buurt, op loopafstand van een bar, op slechts 900 meter van een restaurant en op 5 minuten rijden van alle voorzieningen die het dorp São Brás de Alportel te bieden heeft.

Er zijn twee percelen te koop, elk met een vraagprijs van 450.000 euro. Het perceel heeft een project dat bestaat uit twee vrijstaande villa's met zwembad. Iedere villa is verdeeld over twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer woonkeuken, garage met ruimte voor twee auto's en een groot terras met zwembad en tuin.

Elke villa heeft een totale perceelgrootte van circa 675 m² en een bebouwde oppervlakte van 343 m² met de volgende samenstelling;

Begane grond
Entree met terras op het oosten en toegang tot de garage van 40 m². Het woonoppervlak bestaat uit een gang, woonkamer van circa 52 m², keuken van 17 m², slaapkamer van 17 m², badkamer en gastentoilet. Verder is er een overdekt terras met uitzicht op het zwembad en de tuin, ideaal om te genieten van de zonsondergang,

1e verdieping
Er zijn 3 slaapkamers met en suite badkamers, allemaal met ingebouwde kasten en de Master slaapkamer heeft ook een inloopkast. Alle slaapkamers hebben toegang tot een terras.

Voor deze villa's worden leidingwater en riolering aangesloten.

Deze woning is uitermate geschikt voor wie een comfortabele nieuwe (gezins)woning zoekt met moderne architectuur en van goede bouwkwaliteit.

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST1479-A

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden