Perceel met 5.876m² en ruïne met zeezicht tussen São Brás en Stª Catarina

Tavira - Santa Catarina da Fonte do Bispo

Interesse?

€ 160.000

Perceel van 5.876m² gelegen op 10 minuten van Sao Brás de Alportel, in een rustige streek van Santa Catarina Fonte do Bispo, met uitzicht op zee. Project ingediend en in afwachting van goedkeuring van het stadhuis voor een gelijkvloerse woning in moderne stijl.

home

142 m²
layers

5876 m²

Referentie
ST1643

omschrijving

Perceel gelegen in sitio do Desbarato, op 10 minuten van Sao Brás de Alportel, in het rustige gebied van Santa Catarina Fonte do Bispo.

Perceel met een totale oppervlakte van 5.876m² op het zuiden met panoramisch uitzicht over het land en de zee. Bouw perceel met een oppervlakte van 1.160 m² grond en een oud huis met 142 m² bebouwde oppervlakte. Project ingediend bij het stadhuis en in afwachting van goedkeuring voor de bouw van een villa met 272 m² bebouwde oppervlakte en kelder / technische ruimte met 161 m² bebouwde oppervlakte. Het project bestaat uit een villa met 3 slaapkamers en suite, kantoor, open keuken, bijkeuken, grote veranda's, garage en wasruimte in de kelder.
Mogelijkheid om zwembad te bouwen.

Er is gemeentewater en elektriciteit, toegang via een 190mtr onverharde weg, omgeven door groene zones en bomen, veel privacy maar niet afgelegen met buren in de buurt.

U kunt het bestaande huis herstellen of de villa bouwen volgens het voorgestelde project, of een nieuw project indienen naar uw wens.
Ideaal voor permanente bewoning of als vakantiehuis om huurinkomsten te genereren.

6 km van São Brás Alportel, 18 km van Tavira, met diverse restaurants, apotheek, scholen, supermarkten, gezondheidscentrum, banken, Gemeentelijke Markt, zwembaden en sportparken. Slechts 15 km van het strand van Fuseta en Faro luchthaven ligt op slechts 26 km afstand.

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST1643

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden