Oud huis om te renoveren in São Brás de Alportel

São Brás de Alportel

Interesse?

€ 159.000

Unieke kans om een groep van oude panden te kopen om te renoveren, gelegen op een perceel van ongeveer 514 m2 en een bebouwde oppervlakte van 215 m², gelegen net buiten het centrum van São Brás de Alportel. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Er is ook een mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte uit te breiden.

home

215 m²
layers

514 m²

Referentie
SV1362-B

omschrijving

Unieke kans om een oude te renoveren boerderij, op een perceel van circa 514 m2 en een bouwoppervlakte van 215 m2, gelegen net buiten het centrum van São Brás de Alportel. De accommodatie is toegankelijk via een geasfalteerde weg en ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Ook is er de mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte te vergroten.

Het terrein is licht glooiend. Het huist verkeert in zeer slechte staat waardoor u een project bij de gemeente moet indienen om een nieuw huis te bouwen.

Dit huis maakt deel uit van een groep oude huizen met in totaal 2 stadsartikelen en 1 rustiek artikel. Dit urbane deel heeft een bruto bebouwde oppervlakte van 215m².

Het pand valt op door zijn centrale ligging. Er zijn een paar restaurants op loopafstand en alle voorzieningen in São Brás de Alportel liggen op 5 tot 10 minuten lopen. De luchthaven van Faro ligt op 25 minuten afstand.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: SV1362-B

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden