Nieuwbouw 4 slaapkamer villa met zwembad met zeezicht in Carvoeiro

Lagoa - Carvoeiro

Interesse?

€ 1.375.000

Geweldige moderne villa met 4 slaapkamers, zwembad en dakterras, gelegen in een van de meest populaire delen van Carvoeiro, op slechts een paar minuten rijden van het strand, dicht bij de golfbanen en nabijgelegen bars en tennisclub. De villa staat op een privé en volledig omheind perceel van 1036 m². Deze villa zal eind van dit jaar worden opgeleverd.

home

287 m²
layers

1036 m²
hotel

4 kamers
hot_tub

3 badkamers

Referentie
SVP1385

omschrijving

Geweldige moderne villa met 4 slaapkamers, zwembad en dakterras, gelegen in een van de meest populaire delen van Carvoeiro, op slechts een paar minuten rijden van het strand, dicht bij de golfbanen en nabijgelegen bars en tennisclub.

Geprezen door zijn mediterrane klimaat, is de Algarve een van Europa's beste strandbestemmingen en een
wereldberoemde golfretraite. Met inwoners uit heel Europa en 365 dagen per jaar zon, is het ook een van de leidende regio's van Portugal op het gebied van economische groei.

De villa staat op een privé en volledig omheind perceel van 1036 m². Deze villa zou eind van dit jaar worden opgeleverd.

De begane grond van de villa bestaat uit een woonkamer met open volledig ingerichte keuken en een grote garage. Op de begane grond bevindt zich tevens 1 slaapkamer met inbouwkast en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich de overige 3 slaapkamers met en-suite badkamers. Er is nog een trap die leidt naar het dakterras met prachtig uitzicht op zee.

Buitengedeelte van de villa bestaat uit een groot zwembad (10x4) en een carport voor twee auto's.

Geweldig familiehuis, verhuurinvestering of vakantiehuis.

Boek nu je (video) bezichtiging.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: SVP1385

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden