Investeringsmogelijkheid! 10 hectare boerderij met project voor 4 sterren hotel!

Albufeira - Vale Parra

Interesse?

€ 3.500.000

Op zoek naar een locatie in de natuur, dicht bij de zee en voorzieningen om een toeristisch project te starten? Zoek dan niet verder! Perfecte kans om een toeristisch project te starten, 10 hectare boerderij op een geweldige locatie met een deel van het land met uitzicht op zee, dicht bij Albufeira. De goedkeuring voor een 4 sterren hotel is in behandeling.

home

2000 m²
layers

101521 m²
hotel

39 kamers

Referentie
ST1289

omschrijving

Op zoek naar een locatie in de natuur, dicht bij de zee en voorzieningen om een toeristisch project te starten? Zoek dan niet verder!
Dit is een geweldige kans om een toeristisch project te starten op een geweldige locatie met een deel van het land met uitzicht op zee, dicht bij Albufeira.

Dit grote perceel van meer dan 10 hectare is in het proces om goedkeuring te krijgen voor de bouw van een 4 sterren hotel met 39 kamers met een totale bouwoppervlakte van 2000m².

Het land is momenteel in gebruik als een biologische boerderij voor groenten (sla, tomaten, aardappelen, komkommers, erwten, enz.), fruit (meloenen, druiven, watermeloenen, citrusvruchten) & dieren (eenden, kippen, schapen, geiten, varkens, kalkoenen) en er zijn een aantal stacaravans op het land.
Er zijn 2 waterputten op het land voor uw eigen watervoorziening, maar er is ook toegang tot het gemeente water & rioleringsnetwerk.
Elektriciteit & telefoon netwerk zijn al ter plaatse.

Het ligt slechts een paar km van het centrum van Albufeira en dicht bij de prachtige stranden van Galé, São Rafael & Salgados.
Supermarkt en restaurants zijn op loopafstand.
Ook het winkelcentrum in Guia ligt op slechts een paar km afstand, waardoor dit de perfecte locatie is voor een toeristisch project, centraal gelegen en dicht bij alle voorzieningen.

U heeft een prachtig uitzicht over de fruitbomen en naar de zee met een rust die alleen de natuur kan bieden!
Neem contact met ons op om deze geweldige investeringsmogelijkheid te bekijken. Niet in staat om te reizen op dit moment? We leiden u graag rond met een live videoverbinding.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: ST1289

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden