Geschakelde woning met 2 slaapkamers in aanbouw in Golf Resort

Silves

Interesse?

€ 339.000

Geschakelde woning met 2 slaapkamers, 2 badkamers in aanbouw op Golf Resort nabij Silves. Het appartement biedt een fantastisch uitzicht op de golfbaan en het platteland en bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een volledig ingerichte keuken.

home

86 m²
hotel

2 kamers
hot_tub

2 badkamers

Referentie
APS07

omschrijving

Geschakelde woning met 2 slaapkamers, 2 badkamers in aanbouw op Golf Resort nabij Silves.
Het appartement biedt een fantastisch uitzicht op de golfbaan en het platteland en bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een volledig ingerichte keuken.

De entree van de woning leidt naar de open woonkamer en keuken die volledig is ingericht met elektrische apparatuur.
Vanuit de woonkamer en keuken heeft u via schuifdeuren direct toegang tot de buitenzijde.
Grenzend aan de trap naar de eerste verdieping is een gastentoilet.

Via de trap komt u op de bovenste verdieping waar de twee slaapkamers zich bevinden. Beide slaapkamers hebben inbouwkasten, en-suite badkamer en toegang naar buiten.

De historische stad Silves, op slechts 6 kilometer afstand, die oorspronkelijk de oude hoofdstad van de Algarve was. Onder de Moren (9-12e eeuw) was Silves een belangrijke defensieve vesting en belangrijk handelscentrum, met boten varen langs de rivier de Arade en oversteken naar Noord-Afrika.

Vandaag is Silves vredig en ongehaast, maar overblijfselen van dit illustere verleden zijn verspreid over de hele stad te zien. Dit omvat het imposante rode bakstenen kasteel, de indrukwekkende stadsmuren en de gotische kathedraal, gebouwd op de plaats van een prachtige moskee. Voor bezoekers is Silves een genot om te verkennen en heeft een uitgesproken Portugese sfeer, met Open-Air café's, geplaveide straatjes en een ontspannen tempo van het leven.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: APS07

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden