Woning (2 onafhankelijke appartementen) met een prachtig 360 graden uitzicht inMoncarapacho

Olhão - Moncarapacho

Interesse?

€ 237.500

Traditionele Portugese woning, verdeeld over twee onafhankelijke appartementen, gelegen aan de ingang van Moncarapacho. Perfect als huurinvestering (één appartement of beide) of ideaal om te transformeren tot een grote gezinswoning.

home

143 m²
layers

72 m²
hotel

3 kamers
hot_tub

2 badkamers

Referentie
SV1447

omschrijving

Deze goed gebouwde traditionele Portugese woning ligt op loopafstand van alles wat u nodig heeft in het dorp Moncarapacho. De buitenzijde behoudt zijn oorspronkelijke stijl en de binnenzijde heeft verschillende authentieke kenmerken die het pand karakter geven. Deze accommodatie ligt op slechts 6 km van de ongerepte stranden van Fuseta en op 10 km van Olhão en de nabijgelegen eilanden, en biedt een echte smaak van Portugal.
met

De voordeur brengt u in de entreehal met trap direct voor u welke u naar het appartement op de eerste verdieping brengt. Een deur aan de rechterzijde in de entreehal kant brengt u naar het appartement op de begane grond.

Het appartement op de begane grond bestaat uit een woonkamer, die open is naar de kleine keuken, een badkamer met een douche, een slaapkamer en een tweede kamer. Deze tweede kamer was oorspronkelijk de garage. Deze kamer kan worden gelaten zoals deze is of weer worden omgezet in een garage. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de aangrenzende straten.

Een werkblad/ontbijtbar scheidt de woonkamer van de keuken. Een deur vanuit de keuken brengt u naar een breed balkon dat over de hele lengte van het pand loopt. Dit balkon kijkt uit op een klein beekje dat tijdens de wintermaanden stroomt. Er is hier voldoende ruimte voor de installatie van een BBQ-ruimte met een kleine tafel en stoelen.

De constructie van het huis is extreem solide, met dikke stenen muren die comfortabel wonen mogelijk maken, ongeacht het seizoen. Alle ramen zijn voorzien van handmatige rolluiken.

De brede trap brengt u naar het appartement op de eerste verdieping. Dit appartement bestaat uit een keuken, een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer met een ligbad. Een buitendeur naast de keuken brengt u naar een balkon met uitzicht op zee.

Een extra trap vanuit het appartement op de eerste verdieping brengt u naar een ruim dakterras met 360 graden uitzicht; naar zee aan de zuidkant en naar de Cerro de Sao Miguel in het noorden. Dit dakterras is de perfecte plek om aan het einde van de dag te ontspannen.

Deze woning is een geweldige kans om twee appartementen te kopen voor de prijs van één! Geprijsd om dit traditionele Portugese huis snel te verkopen is de verwachting dat deze woning niet lang op de markt blijft.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: SV1447

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden