Volledig ingerichte en actieve B & B met 10 slaapkamers

Tavira

Interesse?

€ 1.500.000

Deze goedlopende B&B is gevestigd in een landhuis van wel 468m2. Een prachtige mix van luxe en comfort in een landelijke omgeving. Deze gerenoveerde school heeft 10 slaapkamers, 11 badkamers, een ruime ontbijtzaal, ruim terras met tuin en zwembad. Volledig ingericht, meubels, linnengoed etc inbegrepen. Het geheel is volledig omheind.

home

468 m²
layers

1200 m²
hotel

10 kamers
hot_tub

11 badkamers

Referentie
SVP1650

omschrijving

Deze goedlopende B&B ligt op slechts 3KM van de stad Tavira, op een rustige locatie midden in het glooiende landschap van de gemeente Tavira. Deze oude basisschool is prachtig gerenoveerd en omgetoverd tot een modern en licht landhuis. De huidige gastheer heeft 10 slaapkamers en 11 badkamers voor zijn gasten beschikbaar. Allen met een eigen sfeer. De luxe inrichting wordt volledig ter overname aangeboden.

Het landhuis is bereikbaar via een geasfalteerde weg. Voor de woning is een parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats geeft een kleine elektrisch bediende poort u toegang tot het pad dat grenst aan het zwembad en door de tuin loopt naar de entree van de receptie.

Een grote poort aan de achterzijde van het pand wordt gebruikt voor leveranciers en onderhoud.

Via de entree komt u in de ontvangstruimte die doorloopt in de lobby met open haard. In deze ruimte bevinden zich twee gastentoiletten waarvan er één een groot gastentoilet is, dat ruimte biedt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Vanuit de lobby leiden twee gangen u naar de gastenslaapkamers.
Een van de corridors brengt u naar 4 slaapkamers, allen met directe toegang tot de tuin en met en-suite badkamers. Halverwege de gang is een grote kast met schoon linnengoed.

De gang aan de andere zijde van de lobby leidt naar de overige 6 slaapkamers. Ook deze hebben allen toegang tot de tuin en met en-suite badkamers.
De 5 grootste slaapkamers hebben ook een slaapbank waardoor de verhuurmogelijkheden toenemen.

Verder is er een grote ruime zaal die voor ontbijtbuffet gebruikt kan worden of wellicht om als feest- of vergaderzaal te verhuren.

Rondom het zwembad hebben uw gasten een heerlijk ruim terras op sfeervolle vlonders en een deel gras, waar het goed vertoeven is. Lekker zonnen en zwemmen en met uitzicht over het prachtige landschap van Tavira. Het is een oase van rust.

Ook is er in de indeling gedacht aan voldoende ruimte om te werken en voor het personeel. Er is een personeelsruimte bestaande uit; een wasruimte, badkamer, een ruimte om te vergaderen en/of personeelsmaaltijden te nuttigen. Er is een grote, volledig ingerichte, roestvrijstalen keuken, een afwasruimte en opslagruimten.

Deze B&B staat klaar voor de nieuwe gastheer om zo mee verder te gaan ondernemen.

Belangrijke kenmerken:
Het gehele pand is voorzien van airconditioning.
Het terrein wordt geïrrigeerd met water vanuit de dam (100 per jaar ongeveer)
Volledig ingericht
Goedlopende B&B met Turismo Rural licentie
Mogelijkheden voor vakantieverhuur, evenementen- en vergaderfaciliteiten

Interesse?

Interesse?

Referentie: SVP1650

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden