Volledig gerenoveerd, licht 3 slaapkamer in het centrum van Portimão, op loopafstand van alles

Portimão

Interesse?

€ 185.000

Volledig gerenoveerd, licht appartement met 3 slaapkamers in het centrum van Portimão, op loopafstand van alles. Geweldige investeringsmogelijkheid om permanent in te wonen of als verhuurinvestering. Ideale ligging en gratis parkeren in de straten rondom. Wordt volledig gemeubileerd en ingericht verkocht.

home

77 m²
hotel

3 kamers
hot_tub

2 badkamers

Referentie
SA1545

omschrijving

Appartement gelegen op de tweede verdieping in het centrum van Portimão. Op loopafstand van restaurants, bars en de rivier.
Het appartement is in 2021 volledig gerenoveerd, inclusief leidingwerk en is voorzien van dubbel glas. Wordt volledig gemeubileerd en ingericht verkocht.

U komt het appartement binnen via de hal die u leidt naar de grote open leefkeuken met een groot eiland in het midden.
Vanaf hier heeft u toegang tot de eerste slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor. Deze kamer heeft toegang tot een balkon.

Verder vindt u aan dezelfde kant van het appartement nog een slaapkamer, ook met toegang tot een balkon. De laatste slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van het appartement en is een zeer ruime slaapkamer.
Het appartement heeft een badkamer met een inloopdouche en toilet en nog een apart gastentoilet.

Het appartement is licht met veel natuurlijk licht en is onlangs volledig gerenoveerd met dubbele beglazing, nieuw leidingwerk en elektriciteit en wordt volledig gemeubileerd en ingericht verkocht.

Dit appartement is perfect gelegen, zowel voor permanente bewoning als voor een vakantie-appartement, omdat de ligging centraal is ten opzichte van alles. Gratis parkeren op straat in de straten rondom.
45 minuten met de auto van Faro luchthaven.

Interesse?

Interesse?

Referentie: SA1545

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden