Villa met goedgekeurd project in het centrum van Moncarapacho

Olhão - Moncarapacho

Interesse?

€ 160.000

Goed gelegen herenhuis in het centrum van Moncarapacho. Begane grond met commerciële winkel en de eerste verdieping met woonkamer, overdekte veranda en super terras op het zuiden. Heeft een project goedgekeurd om een ​​3-verhaal met dakterras te bouwen. Ideale investering, bezichtigingen worden sterk aanbevolen.

home

154 m²
layers

74 m²
hotel

1 kamer
hot_tub

1 badkamer

Referentie
SV889

omschrijving

Het huis is gelegen in het hart van Moncarapacho.

Begane grond met commerciële winkel van 74 m² en eerste verdieping met woonkamer, overdekte veranda en een ruim terras op het zuiden. Met een goedgekeurd project voor de bouw van 3 verdiepingen met terras is een ideale investering. Bezichtigingen worden sterk aanbevolen.

In het charmante stadje Moncarapacho vindt u alle lokale voorzieningen, zoals een postkantoor, banken, een lokale supermarkt, een lokale supermarkt en diverse restaurants met typisch Portugese gerechten. Olhão de toeristische stad van de vismarkt ligt op, maar een korte afstand, waar u meer te bieden heeft met winkels en voorzieningen en het hele jaar door het toerisme. Het prachtige strand van Fuseta is geweldig.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het project.

Interesse?

Kenmerken

Terras
Energie certificaat: B

Interesse?

Referentie: SV889

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden