Villa met 5 slaapkamers, lift en zwembad - São Brás de Alportel

São Brás de Alportel

Interesse?

€ 750.000

Deze ruime villa heeft wel 5 slaapkamers en kan dubbel bewoond of verhuurd worden. De villa bestaat uit 4 verdiepingen en heeft een woonoppervlak van maar liefst 531m2 op een terrein van 1850m2. Er is een lift, een overdekt zwembad, zuidgerichte terrassen met prachtig uitzicht en groots gerenoveerd in 2020.

home

531 m²
layers

1850 m²
hotel

5 kamers
hot_tub

6 badkamers

Referentie
SVP1270

omschrijving

Deze prachtige villa biedt geweldige mogelijkheden. De villa bestaat uit 2 zelfstandige woningen. Maar ook kunt u de woning eenvoudig als één woning gebruiken. Totaal zijn er 5 slaapkamers plus een extra ruimte die u naar eigen inzicht kunt gebruiken. De dubbele garage biedt ruimte voor uw autos en er is een grote berging van 40m².

Het huis is gebouwd in 2006 en in 2019/2020 heeft een flinke verbouwing geleidt tot een moderne villa met alle comfort van deze tijd; twee moderne keukens, renovatie van de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer, de installatie van een lift tussen de hoofdverdiepingen van de villa, de aanleg van het zwembad en tuin en plaatsen van zonnepanelen. Alle elektrische aansluitingen zijn herzien en verbeterd, evenals leidingen en rioleringsaansluitingen.

Indeling:
U wordt ontvangen via een kleine tuin aan de voorkant die leidt naar de hoofdingang en de dubbele garage op niveau -1

Begane grond en 1e verdieping
Via een ruim entree betreedt u de woning. Vanuit hier heeft u toegang tot 3 verschillende delen van het huis.
Eenmaal in de entreehal nodigt een glazen deur aan de rechterkant u uit naar de royale woonkamer op het zuiden met een heerlijke open haard. De grote schuifpui geeft toegang tot het terras met uitzicht op de tuin. Vanaf het terras heeft u met de zeer praktische lift gemakkelijk toegang tot de tuin en het zwembad, 2 niveaus lager.

Grenzend aan de woonkamer vindt u een moderne en volledig ingerichte keuken met een grote bijkeuken. Deze bijkeuken is onlangs gerenoveerd tot een praktische en lichte werkruimte.

Vanuit de entree geeft een gang aan de linkerkant, toegang tot de slaapkamers. De eerste tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten wordt momenteel gebruikt als kantoor / bibliotheekruimte. Vervolgens treft u een tweede tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en een gastenbadkamer.

De hoofdslaapkamer, aan het einde van de gang is een comfortabele ruimte, gericht op het zuiden. Het heeft inbouwkasten en een onlangs opnieuw ingerichte en-suite badkamer.

De hoofdentree biedt de toegang tot de 1e verdieping en het dakterras via een trap.
De ruime kamer op de eerste verdieping is de ideale ruimte voor een leeshoek, werkkamer of tv-kamer. Ook hier heeft u weer toegang tot het dakterras, met vrij uitzicht op het platteland.

Verdieping -1
Op dit niveau biedt het pand een zelfstandige accommodatie met twee slaapkamers.
Dit niveau kunt u bereiken via de lift, het inpandige trappenhuis vanuit de hoofdentree of de eigen entree bij de garage.

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met grote schuifdeuren naar het terras en directe toegang tot de keuken. Hier zijn in 2019 nieuwe kasten en apparatuur geplaatst.

Vanuit de gang in het midden van de woning heeft u toegang tot een ruime wasruimte en de gastenbadkamer. De eerste slaapkamer op deze verdieping is een mooie grote tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten. De hoofdslaapkamer ligt aan het einde van de gang en biedt een inloopkast en een en-suite badkamer.

In de gang bevindt zich ook de trap naar de begane grond en de dubbele garage. De dubbele garage heeft twee onafhankelijke elektrische poorten en heeft toegang tot een grote opslagruimte van 40 m².

Verdieping -2
Hier vindt u het overdekte zwembad van 5x10m, met een aangenaam omheind terras op het zuiden.

De aangrenzende tuin behoeft weinig onderhoud. Hier kunt heerlijk ontspannen op een bankje tussen unieke decoratieve elementen.

Kenmerken
- 5 slaapkamers
- Hobbyruimte
- 2 garages
- Berging 40m2
- Lift
- Overdekt zwembad
- Onderhoudsarme tuin
- Uitzicht
- Gerenoveerd in 2020
- 2 woningen onder een dak
- Eenvoudig als 1 woning ook te gebruiken

Deze villa is een uniek object met veel potentie: woonhuis, vakantie woning of huurinvestering.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: SVP1270

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden