Ruime nieuwe villa dicht bij voorzieningen en de oceaan

Olhão

Interesse?

€ 600.000

Onlangs voltooide ruime villa tussen Olhão en Fuseta op een omheind perceel dat privacy biedt terwijl het nog steeds dicht bij voorzieningen en de oceaan ligt. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, pre-installatie voor airconditioning en centrale verwarming. Het zwembad van 4 x 8 meter is nog niet aangelegd.

home

193 m²
layers

914 m²
hotel

4 kamers
hot_tub

3 badkamers

Referentie
SV1645

omschrijving

Deze goed gebouwde en recent afgewerkte ruime villa is gelegen op een omheind perceel van 914 m². Perfect voor permanente bewoning of als vakantiehuis op dit gemakkelijk te onderhouden perceel. De accommodatie ligt op 40 meter rijden over een onverharde weg.

De hoofdingang leidt u naar de ruime open lounge, waar u via schuifdeuren toegang heeft tot de terrassen.
Grenzend aan de woonkamer is de keuken met een aparte wasruimte. Ook vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de buitenkant.
Aan de andere kant van de woonkamer is een hal die leidt naar de eerste slaapkamer met ingebouwde kasten en schuifdeuren naar buiten. Deze slaapkamer heeft een en-suite badkamer.
Verder in deze gang de tweede slaapkamer met inbouwkasten en toegang tot de buitenkant Grenzend aan deze slaapkamer is de tweede badkamer met inloopdouche.

De trap leidt u naar de overloop op de eerste verdieping.
Op dit niveau bevinden zich de twee resterende slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en toegang tot het balkon op het zuiden, dat wordt gedeeld door deze twee slaapkamers.
De badkamer voor deze slaapkamers bevindt zich op de gang en is uitgerust met een hydromassagebad.

De oprit leidt naar het laagste niveau waar u voldoende ruimte heeft voor parkeren en opslag.
Naast de oprit zijn trappen en een oprit die leidt naar de begane grond van de villa.

Interesse?

Interesse?

Referentie: SV1645

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden