Perceel grond voor de bouw van een moderne designvilla met 5 slaapkamers met zwembad bij Olhão

Olhão - Quelfes

Interesse?

€ 240.000

Dit perceel gelegen net boven Olhão biedt een prachtig uitzicht over het platteland tot aan de oceaan. Met een goedgekeurd project voor een moderne villa met 5 slaapkamers en zwembad, kan dit de perfecte locatie zijn voor uw vakantie of permanente woning. Op slechts 7,5 km van de bekende markt in Olhão met al zijn verse vis en fruit, de restaurants en natuurlijk de veerboot om één van de verbazingwekkende eilanden in het Ria Formosa Natuurreservaat te bezoeken.

layers

1920 m²

Referentie
ST1123

omschrijving

Dit perceel gelegen net boven Olhão biedt een prachtig uitzicht over het platteland tot aan de oceaan.
Met een goedgekeurd project voor een moderne villa met 5 slaapkamers en zwembad, kan dit de perfecte locatie zijn voor uw vakantie of permanente woning. Op slechts 7,5 km van de bekende markt in Olhão met al zijn verse vis en fruit, de restaurants en natuurlijk de veerboot om één van de verbazingwekkende eilanden in het Ria Formosa Natuurreservaat te bezoeken.

Toegang tot het perceel is via onverharde weg, dit kan vanaf 2 verschillende asfaltwegen zijn. Van de ene zijde is dit ongeveer 825 meter, terwijl van de andere ongeveer 900 meter.
Het licht hellende perceel geeft een prachtig uitzicht over het platteland tot aan de kustlijn.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: ST1123

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden