Nieuwe moderne villa met zwembad net buiten São Brás de Alportel

São Brás de Alportel

Interesse?

€ 680.000

Unieke gelegenheid om een kant-en-klare villa met 4 slaapkamers en zwembad te kopen, gelegen op 5 minuten van het centrum van São Brás de Alportel. Het project bestaat in totaal uit 2 kavels van 2 woningen, in totaal 4 woningen. Elke villa is verdeeld over twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, keuken, garage met ruimte voor twee auto's en een groot terras met zwembad en tuin.

home

215 m²
layers

675 m²
hotel

4 kamers
hot_tub

4 badkamers

Referentie
ST1479-B

omschrijving

Unieke gelegenheid om een kant-en-klare villa met 4 slaapkamers en zwembad te kopen, gelegen op 5 minuten van het centrum van São Brás de Alportel. Het project bestaat in totaal uit 2 kavels van 2 woningen, in totaal 4 woningen.
De villa heeft een zwembad en het huis is verdeeld over twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, woonkeuken, garage met ruimte voor twee auto's en een groot terras met zwembad en tuin.

Het heeft een totale perceelgrootte van circa 675 m² en een bebouwde oppervlakte van 343 m² met de volgende samenstelling;

Begane grond
Entree met terras op het oosten en toegang tot de garage van 40 m². Het woonoppervlak bestaat uit een gang, woonkamer van circa 52 m², keuken van 17 m², slaapkamer van 17 m², badkamer en gastentoilet. Verder is er een overdekt terras met uitzicht op het zwembad en de tuin, ideaal om te genieten van de zonsondergang,

1e verdieping
Er zijn 3 slaapkamers met en suite badkamers, allemaal met ingebouwde kasten en de Master slaapkamers hebben ook een inloopkast. Alle slaapkamers hebben toegang tot een terras.

Voor deze villa's worden leidingwater en riolering aangesloten.

Deze woning is uitermate geschikt voor wie een comfortabele nieuwe (gezins)woning zoekt met moderne architectuur en goede bouwkwaliteit.

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST1479-B

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden