Nieuwe luxe 3 slaapkamer appartementen met zwembad in Lagos

Lagos

Interesse?

€ 730.000

NIEUWE luxe 3 slaapkamers, 3 badkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad, tuin en zeezicht in Lagos. Met het strand op minder dan 2 kilometer en alle voorzieningen nog dichterbij, liggen deze luxe appartementen geheel met vloerverwarming en airconditioning in de lounge en slaapkamers op een perfecte locatie.

home

134 m²
hotel

3 kamers
hot_tub

3 badkamers
pool

zwembad

Referentie
SAP872-C

omschrijving

Deze nieuwe luxe en hoge kwaliteit appartementen met 3 slaapkamers, 3 badkamer met uitzicht op zee bestaan uit een entreehal met gastentoilet, de hal leidt naar de open woonkamer/keuken. De lounge is voorzien van vloerverwarming en airconditioning. De keuken is compleet met elektrische apparatuur (inductie kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afwasmachine, afzuigkap en wasmachine).
vanuit de lounge heeft u directe toegang tot het ruime terras.

Vanuit de gang heeft u toegang tot twee slaapkamers, beide met vloerverwarming, Airconditioning, ingebouwde kasten en toegang tot de buitenzijde. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer.
Verderop in de hal is de hoofd-slaapkamer welke is voorzien van vloerverwarming, Airconditioning, inbouwkasten en toegang tot de buitenzijde. Ook deze slaapkamer heeft een en-suite badkamer.

Met het strand op minder dan 2 kilometer en alle voorzieningen nog dichterbij, liggen deze luxe appartementen geheel met vloerverwarming en airconditioning in de lounge en slaapkamers op een perfecte locatie.

Er zijn appartementen beschikbaar vanaf 730,000 met een totale oppervlakte van 191 m² op de 3e verdieping, tot 850,000 met een totale oppervlakte van 180 m² op de 5e verdieping.

Interesse?

Kenmerken

Airconditioning
Vloerverwarming
Lift
Garage
Tuin
Zwembad
Terras
Energie certificaat: A

Interesse?

Referentie: SAP872-C

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden