Luxe, nieuwe penthouses met terras, privé zwembad, garage en uniek uitzicht over de Ria Formosa

Tavira

Interesse?

€ 610.000

Nieuwe, unieke 5 (3+2) slaapkamer penthouses met panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Verdeeld over 2 verdiepingen en met een terras van ruim 120m2. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de garage en een privé zwembad op hun eigen terras. Ook is er toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 3 verdiepingen hoog gebouwd en zal begin 2023 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

home

133 m²
hotel

5 kamers
hot_tub

2 badkamers

Referentie
SAP1125-AB

omschrijving

Nieuwe, unieke 5 (3+2) slaapkamer appartementen op de 2e verdieping met privé zwembad op het terras en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad.

Geniet van het panoramische uitzicht vanaf het zonneterras (ruim 120m2) op de bovenste verdieping en het zwembad, over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en een deel van Tavira. Vanwege de ligging op het zuidwesten, geniet u optimaal van de Portugese zon.

Slechts 10 minuten lopen van het historische centrum van Tavira, 5 minuten met de auto van Praia do Barril en 10 minuten lopen van het treinstation. Een uniek project op een fantastische locatie, met slechts 26 luxe appartementen en penthouses en maar 3 verdiepingen hoog.

Er is ook een speeltuin en een ingerichte fitnessruimte. Deze appartementen hebben allen een parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Naar verwachting gereed, begin 2023.

Persoonlijke wensen kunnen in een vroeg stadium van de bouw met de aannemer worden besproken.

Alle informatie is onder voorbehoud.

Interesse?

Interesse?

Referentie: SAP1125-AB

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden