Luxe nieuwbouw appartementen direct aan zee, strand en golfbaan in Lagos

Lagos

Interesse?

€ 740.000

Luxe, nieuwbouw appartementen gelegen op een golfresort direct aan zee, naast het authentieke centrum Lagos. De appartementen zijn gelegen op een toeristisch resort, dat direct aansluit op het strand van Meia Pria. De appartementen zijn ontworpen door de welbekende "Pritzker" architecten. Perfecte vakantiewoning, geschikt voor permanente bewoning en interessante verhuurinvestering.

home

120 m²
hotel

2 kamers
hot_tub

2 badkamers
pool

zwembad

Referentie
SAP1049 (1A)

omschrijving

Dit nieuwbouw project bevat 37 appartementen gelegen aan de eerste lijn aan zee naast het authentieke centrum van Lagos. Het is een toeristisch resort, dat direct aansluit op het strand van Meia Pria.

De bekroonde golfbaan met 27 holes heeft een 5* boutique hotel met 20 kamers, een nieuw clubhuis en er is momenteel ook een tweede, luxe 5* hotel in ontwikkeling. Met een bouwdichtheid van slechts 5,7% binnen de 200 hectare van dit resort, kunt u de komende jaren genieten van een prachtige natuurrijke omgeving.

De appartementen zijn ontworpen door de bekende "Pritzker" architecten en worden gebouwd volgens de hoogste normen. Gelegen in clusters hebben deze appartementen een zuidoostelijke oriëntatie om maximaal te profiteren van het panoramische uitzicht op zee en de golfbaan. De appartementen zijn ontworpen om op te gaan in de bestaande natuur en zijn beperkt tot slechts twee verdiepingen. De locatie van de appartementen is op loopafstand van het clubhuis, het resorthotel en het strand.

De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers waarvan sommige nog een extra kantoorruimte hebben welke ook als 2e/3e slaapkamer gebruikt kan worden. Ook zijn er appartementen op de begane grond of duplex appartement verdeeld over begane grond en eerste etage. De appartementen worden volledig gemeubileerd opgeleverd (!) , inclusief luxe keukens en badkamers en zijn voorzien van alle moderne voorzieningen, zoals vloerverwarming, airconditioning, kabeltelevisie, geïntegreerde WiFi en tal van andere "state-of-the-art" functies voor het moderne leven. Elk appartement heeft 2 privéparkeerplaatsen met een oplaadpunt voor een elektrische auto en een berging. De appartementen hebben een bouwgarantie van 5 jaar.

Alle eigenaren krijgen bij aankoop een jaar golflidmaatschap voor 2 personen. Met 40% golfkortingen daarna.

De appartementen zijn perfect voor permanente bewoning of vakantie en zijn uitstekend voor verhuurinvesteringen. Het resort biedt een eenvoudig verhuursysteem met alle services en flexibele huurcontracten voor elke klant. In dit unieke resort kunt u zich onderdompelen in luxe terwijl u de ware essentie van de Algarve ervaart; zon, strand, golf, natuur en de oceaan - alles komt samen op één magische plek!

De start van de bouw is gepland in het voorjaar van 2020 en de oplevering wordt verwacht tegen het einde van 2021.

Heeft u interesse? Wees er dan snel bij omdat de beschikbaarheid beperkt is met slechts 37 appartementen om te verkopen!

Interesse?

Kenmerken

Airconditioning
Vloerverwarming
Garage
Tuin
Bemeubeld
Zwembad
Terras
Energie certificaat: B

Interesse?

Referentie: SAP1049 (1A)

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden