Historisch gebouw met goedgekeurd renovatie project, in Loulé

Loulé

Interesse?

€ 215.000

Midden in historisch Loulé ligt dit prachtige pand, met een goedgekeurd project om te renoveren. Het project staat u toe om op het vloeroppervlak van 140m2, 2 slaapkamers te bouwen van 80m2, een loft van 50m2 en een achtertuin van 10m2. Er zijn nog wijzigingen aan de plannen mogelijk.

layers

140 m²

Referentie
SV1351

omschrijving

Bent u op zoek naar een mooi renovatieproject in het historische centrum van Loulé? Deze woning is dan zeer zeker de moeite waard. Er is al een goedgekeurd renovatie project, maar ook als u nog aanpassingen wilt maken, dan kan dat.

De woning ligt op slechts een steenworp afstand van het stadhuis en zijn populaire voedselmarkt in het historische deel van Loulé.

Op dit moment beschrijft het project de mogelijkheid om er twee zelfstandige woonruimtes van te maken. Een 2-slaapkamer appartement van 80m2 en een tuin van 10m2 plus loft studio appartement van 50m2. Beide appartementen hebben een eigen ingang

Als hiervan liever een woning maakt, is dat ook mogelijk. De gevel van het gebouw zal de bestaande kenmerken moeten behouden, maar het interieur kan gepersonaliseerd worden in de stijl die u het prettigst vindt.

Loulé is tegenwoordig een stad vol leven en emotie, met een ruim aanbod aan commerciële, culturele, sport, gezondheidszorg en scholen. Op ongeveer 15 minuten rijden vindt u verschillende stranden, golfbanen, de jachthaven van Vilamoura en vele andere attracties.

Het is zeker een kwalitatief woonproject en kan tegelijkertijd een investering zijn met een totaal rendementsgarantie.

Interesse?

Kenmerken

Interesse?

Referentie: SV1351

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden