Goedgekeurd project voor 30 appartementen nabij Marina Olhão

Olhão

Interesse?

€ 1.900.000

Investeringsmogelijkheid om een goedgekeurd project te kopen voor de bouw van een flatgebouw van 4 verdiepingen hoog met zwembad te bouwen. Er zijn reeds plattegronden beschikbaar voor 30 appartementen, verdeeld in 15 tweekamerappartementen en 15 driekamerappartementen. Ze delen een zwembad. De locatie ligt net buiten de haven van Olhão, dicht bij de voorzieningen en de beroemde groente-, fruit- en vismarkt.

home

1290 m²
layers

3355 m²

Referentie
ST1444

omschrijving

Dit goedgekeurde project voor 30 appartementen met gemeenschappelijk zwembad ligt net aan de westkant van Olhão. Met plannen om de jachthaven en de zeedijk aan de westkant van deze kustplaats te ontwikkelen, zou dit een perfecte gelegenheid zijn om te investeren in een toekomstige toplocatie.

Het blok kan 4 verdiepingen hoog zijn met gemeenschappelijk zwembad. Er zijn reeds plattegronden beschikbaar voor 30 appartementen, verdeeld in 15 tweekamerappartementen en 15 driekamerappartementen. De locatie ligt net buiten de haven van Olhão, dicht bij de voorzieningen en de beroemde groente-, fruit- en vismarkt.

Olhão ligt op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Faro en staat altijd bekend als een charmant, traditioneel vissersdorp, met een oude stad vol schilderachtige Portugese huizen en schilderachtige smalle straatjes. Hoewel de meeste van deze kenmerken behouden zijn gebleven, heeft Olhão de afgelopen jaren verschillende veranderingen ondergaan op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en lokale investeringen.

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST1444

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden