Goedgekeurd pbouwproject voor villa met zwembad met verbazingwekkende zeezicht

Loulé - Boliqueime

Interesse?

€ 495.000

Dit zuidgerichte perceel van 1250 vierkante meter biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan. Met ditgoedgekeurd project van een luxe en eigentijdse villa biedt het u het perfecte huis om een luxe leven te leiden, gasten te ontvangen en te ontsnappen aan het snelle stadsleven. De villa biedt 4 grote slaapkamers met eigen badkamers, een ondergrondse parkeergarage voor 2 auto's en een terras op het zuiden met infinitypool, met uitzicht op de vallei met prachtige uitzichten op zee. Net oustide Boliqueime in São Faustino, dit is een geweldige kans om uw droomhuis te bouwen op een zeldzame 1250 vierkante meter perceel.

layers

1250 m²
hotel

4 kamers

Referentie
ST1282

omschrijving

Dit zuidgerichte perceel van 1250 vierkante meter biedt een breed uitzicht op de oceaan. Met dit (bijna goedgekeurde) project van een luxe en eigentijdse villa biedt het u het perfecte huis om een luxe leven te leiden, vrienden te vermaken en te ontsnappen aan het snelle stadsleven.

De villa biedt 4 grote slaapkamers met eigen badkamers, een ondergrondse parkeergarage voor 2 auto's en een terras op het zuiden met infinitypool, met uitzicht op de vallei met prachtige uitzichten op zee. Net oustide Boliqueime in São Faustino, dit is een geweldige kans om uw droomhuis te bouwen op een zeldzame 1250 vierkante meter perceel.

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST1282

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden