Bouwpercelen vanaf 2.500 m² direct aan zee en de golfbaan in Lagos

Lagos

Interesse?

€ 770.000

Fantastische percelen direct aan zee inclusief goedkeuring voor de bouw van een villa, gelegen op één van de award-winnende golfbanen in Lagos . De ligging direct aan de zee, op het golfresort en in de nabijheid van de stad Lagos is uniek. De percelen zijn riant en variëren in grootte van 2.500 m² tot bijna 4.000 m² met de mogelijkheid om een villa te bouwen met 3 tot 5 slaapkamers tussen 350 m² tot 500 m². Ontwerp mag naar eigen wens. Door de vooraf ontvangen goedkeuring voor de bouw, moet het haalbaar zijn om uw ontwerp en het bouwen van uw villa binnen een termijn van 18 maanden te realiseren.

home

340 m²
layers

3038 m²
hotel

3 kamers

Referentie
ST846 (43)

omschrijving

De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5-sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan en de Atlantische Oceaan kunt genieten.

Lagos is één van de meest bezochte steden in de Algarve, mede dankzij de verscheidenheid aan stranden, rotsformaties en het aantrekkelijke aanbod van restaurants, bars en winkels in het authentieke stadscentrum.

De ligging is op 45 minuten naar de luchthaven van Faro met de auto en ongeveer 2,5 uur naar de luchthaven van Lissabon, waardoor het resort gemakkelijk bereikbaar is vanaf overal in de wereld.

De lay-out van de percelen is zo ingedeeld dat de villa's optimaal vrij uitzicht hebben op de Atlantische oceaan en de golfbaan. De natuurlijke vorm van het land waar de percelen gelegen zijn, is die als van een amfitheater; vanaf 70 mtr afdalend naar zeeniveau, waardoor u optimaal kunt genieten van een panoramisch uitzicht van 180 graden. U kunt zowel de oceaan, als de baai van Lagos en de prachtige golfbaan ontworpen door een beroemde Amerikaanse golf architect zien vanaf uw woning.

Het uitzicht is adembenemend mooi; de combinatie van het heldere blauw en het natuurlijke groen welke op ieder moment van de dag anders verkleuren is prachtig. Ook zult u boten, kite-surfers en een immense verscheidenheid van vogels zien. Het landschap is adembenemend mooi waardoor dit oprecht één van de mooiste locaties in de Algarve is.

De planning, de bouw en de kenmerken van het resort zijn om te bouwen in harmonie met de natuur met tevens een oog op ecologische duurzaamheid. Van het totaal aan 191 hectare grond, is de dichtheid van de constructie niet meer dan 5,7 procent waardoor dit één van de meest natuurlijke en exclusieve resorts in de Algarve zal zijn. Ook is de landschapsarchitectuur gericht op het behoud van de natuurlijke omgeving en is de indeling en goedkeuring van de bouwmogelijkheden van de verschillende percelen geheel gericht op de bescherming van het unieke uitzicht.

KENMERKEN:
- Gemiddelde perceelsgrootte 3.430 m 2 (van 2.500 m² tot bijna 4.000 m²)
- Vrijstaande villa's van 1, 2 of 3 verdiepingen plus kelder
- Eigen ontwerp voor villa's met 3 tot 5 slaapkamers.
- Constructie oppervlakte goedgekeurd tussen 340 m² tot 500 m² ( exclusief
balkons, terrassen, garage/opbergruimte)
- RIante buitenruimtes voor tuin en zwembad
- Gratis golf voor het eerste jaar en 40% korting vanaf jaar 2.
- Toegang tot het 5-sterren hotel met diverse faciliteiten.

SAMENVATTING
Deze percelen bieden u de unieke gelegenheid om uw eigen droomvilla aan zee te bouwen in één van de meest bezochte en mooie locaties van de Algarve. De grootte van de percelen bieden het hoogste niveau van privacy en de ligging op een resort met 24-uurs beveiliging biedt volledige veiligheid. Dit gecombineerd met de gemakkelijke toegang tot diverse prachtige stranden en de uitstekende faciliteiten die de stad Lagos te beiden heeft, zal u zeker aanspreken! Dit is een uitstekende gelegenheid om te investeren en een fantastische ROI te maken, met meer dan 50% van de eerste fase percelen al verkocht registreer u nu om teleurstelling te voorkomen!

Interesse?

Interesse?

Referentie: ST846 (43)

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden