Authentieke woning voor restauratie in het historische centrum van Olhão

Olhão

Interesse?

€ 320.000

Autenthieke woning, typisch voor de Algarve ter renovatie, gelegen in het historische gedeelte van de stad Olhão. de begane grond bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, wasruimte, binnenplaats met waterbron. op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, toilet, een tweede keuken en een groot terras.

home

221 m²
layers

141 m²
hotel

3 kamers
hot_tub

2 badkamers

Referentie
SV850

omschrijving

De woning heeft een grondoppervlakte van 141.40 m ² en een een bruto woonoppervlakte van 221.20 m ² en 110.60 m ² voetprint met twee entrees, binnenplaats van 31 m² en waterbron.

De originele woning heeft een entree die toegang geeft tot een grote woonkamer met gewelfde plafonds, slaapkamer, keuken, badkamer in de binnenplaats met twee trapopgangen, waarvan één toegang geeft tot de 1e verdieping met keuken en 2 slaapkamers en de andere opgang geeft toegang tot een groot dakterras.

De woning heeft veel mogelijkheden, is gelegen in een rustige omgeving op slechts 3 minuten lopen van bezienswaardigheden van de stad Olhão en het centrum, 7 minuten lopen van de boulevard van Olhão, waar u winkels, cafés, snackbars, restaurants, de jachthaven en de beroemde overdekte markthallen vindt. Tevens vindt u hier de bootjes die u naar de eilanden van de fantastische Ria Formosa brengen waar de mooiste stranden te vinden zijn.

Interesse?

Kenmerken

Terras
Balkon
Energie certificaat: E

Interesse?

Referentie: SV850

clear

Bedankt voor je aanvraag

We nemen spoedig contact.

Sluiten
phone
mail
event_note
Verzenden